УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ СИСТЕМИ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УКРАЇНИ - Долгіх, Наталія (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2021)
Публікація присвячена аналізу сучасних тенденцій розвитку системи пенсійного забезпечення України, визначені перспективні напрямки розвитку правового регулювання системи пенсійного забезпечення та недоліки національного законодавства, розроблені пропозиції та рекомендації щодо удосконалення інституту пенсійного забезпечення України.