ЦИФРОВІЗАЦІЯ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД - Костенюк , Наталя; Макарова , Ірина; Пігарєв , Юрій; Сметаніна , Людмила (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2021)
У статті окреслено основні складові становлення цифрової трансформації у сфері публічного управління, а саме: оцифровування, цифровізація та цифрова трансформація на основі існуючого українського досвіду. Виділено три основних етапу використання ІТ-технологій у сфері державного управління та місцевого самоврядування: інформатизація, електроне урядування та цифрове врядування.