ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРНОЮ ЦІЛІСНІСТЮ МІСТА: ПОСТДИСЦИПЛІНАРНІ МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ - Овчаренко, Світлана (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2021)
На прикладі міста як об’єкта публічного управління окреслюються постдисциплінарні теоретико-методологічні підходи до проблем управління розвитком холічних об’єктів та явищ. Пропонується врахування культурної цілісності міста вважати суттєвим фактором модернізації принципів публічного управління. Стверджується, що емоційний код міста, який утворює його символічність, має бути взятий до уваги при формуванні стратегії розвитку міста як громади.