ОСОБЛИВОСТІ ПУБЛІЧНОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ В УМОВАХ ВИКЛИКІВ ВІЙНИ - Титаренко, Любов; Холод, Марія (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2023)
У статті теоретично узагальнено особливості публічної політики в умовах викликів війни, окреслено фактори врахування історичного контексту та зарубіжного досвіду на тлі воєнного стану в Україні