МОДЕЛЬ АНАЛІЗУ І ОЦІНКИ РОБОТИ КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНОГО ЦЕНТРУ - Літвак, Аким (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2021)
Для аналізу і оцінки роботи комунального неприбуткового підприємства консультативно-діагностичний центр нами було відібрано десять критеріїв, які були об’єднані у три групи: персонал, ефективність використання ресурсів, доступність медичних послуг для населення і використання медичних технологій. За обраними критеріями, ми порівнювали показники закладу із середніми показниками по місту за чотири роки. Отримані дані і результати аналізу засвідчують дисбаланс між наявними ресурсами, медичним персоналом і результатами діяльності медичного закладу.