ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ДІЯЛЬНОСТІ МИТНИХ ОРГАНІВ З УРАХУВАННЯМ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ - Макарова , Олена (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2021)
Державна митна служба України, представлена в кожному регіоні країни і на всіх її кордонах, потребує належної організації своєї роботи, відповідної побудови організаційної структури та врахування зарубіжного досвіду організації діяльності митних органів, включаючи досвід суміжних країн. Тому дослідження питання організаційних засад діяльності митних органів України є на сьогоднішній день визначальним для подальшої побудови ефективного державного управління митною справою та дієвого реформування митної системи.