МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ В КООРДИНАТАХ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ: БАРОМЕТР СВІТОВОЇ КОРУПЦІЇ (англ) - Іжа , Микола; Карпенко , Лідія (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2023)
тези