РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД У КРИЗОВИХ УМОВАХ - Нагорна , Ірина (Теоретичні та прикладні питання державотворення, 2023)
У статті наведено теоретичне узагальнення наукових підходів до розвитку інфраструктури на рівні територіальних громад. Автором проведено аналіз сучасного стану розвитку інфраструктури територіальних громад, зокрема досліджено основні тенденції розвитку інфраструктури у кризових умовах. Визначено основні особливості та проблемні аспекти розвитку інфраструктури в умовах воєнного стану. У статті автор зазначає, сучасні процеси вимагають побудови нових підходів щодо відновлення та подальшого розвитку інфраструктури на загальнодержавному, регіональному та місцевому рівнях. Проблеми вдосконалення процесу управління інфраструктурою стають як ніколи актуальними і вимагають розробки та впровадження нових підходів.