РОЗВИТОК ЗАСАД СПІВРЕГУЛЮВАННЯ М’ЯСНОЇ ГАЛУЗІ

Автор(и)

  • Михайло Бондаренко аспірант кафедри соціально-гуманітарних наук Навчально-наукового інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка», Україна https://orcid.org/0000-0001-9426-3423
  • Андрій Наконечний аспірант кафедри соціально-гуманітарних наук Навчально-наукового інституту публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка», Україна https://orcid.org/0000-0002-8007-9227

DOI:

https://doi.org/10.35432/tisb312024307452

Ключові слова:

м'ясна галузь, економічні процеси, стейкхолдер, державне регулювання

Посилання

Бергер А. Д. Методичний підхід до формування корпоративної соціальної відповідальності підприємств м’ясопереробної галузі. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. Т. 25, № 6. С. 41-49.

Говорун О. В. Актуальні правові питання розвитку саморегулювання як механізму забезпечення ринкових відносин. Юрист України. 2014. № 4. С. 27-33.

Гончаренко О. Види саморегулювання господарської діяльності. Підприємництво, господарство і право. 2016. № 11. С. 68-72.

Медведчук О. В. Сутність і типологія саморегулювання. Державне будівництво. 2018. № 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/DeBu_2018_1_16 (дата звернення: 20.012.2022)

Про схвалення Концепції реформування інституту саморегулювання в Україні: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №308-р

Шпикуляк О. Г., Ксенофонтова К. Ю. Концептуальні засади розвитку інституту саморегулювання в аграрному секторі економіки України. Інноваційна економіка. 2017. № 7-8. С. 21-27.

##submission.additionalFiles##

Опубліковано

2024-06-20

Номер

Розділ

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОСТІ СИСТЕМИ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ ТА УПРАВЛІННЯВ УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ